Rondvaarten

Rondvaart Hoornse havens (duur 1 uur)

Ervaar Hoorn vanaf het water! Tijdens de Hoornse havenrondvaart beleeft u gedurende 1 uur een leuke vaartocht via het Oostereiland langs de Halve Maen, de kustlijn, de havens, monumenten, schepen en andere leuke bezienswaardigheden met verhaaltjes van de schipper. (4-14 pers.)

Prijs: € 15.- p.p. kinderen tot 12 jaar € 7,50.

Rondvaart 1½ uur.

Over Hoornse Hop en door de havens. Vanaf het Oostereiland langs de Halve Maen, IJsselmeer, de havens, monumenten, schepen en andere leuke bezienswaardigheden.

Prijs: € 22,50 p.p. (vanaf 4 pers.)

Luxe 1½ uurs boottocht

Over Hoornse Hop en door havens met twee glaasjes Prosecco, wijntje of biertje en lekkere amuses. Vanaf het Oostereiland langs de Halve Maen, de kustlijn, de havens, monumenten, schepen en andere leuke bezienswaardigheden.

Prijs: Є 25.- p.p. (vanaf 4 pers.)

Vaartocht Hoorn – Volendam of Marken (retour)

Vaartocht Hoorn – Volendam (duur 4 uur) Bezoek de toeristische trekpleister Volendam per boot vanaf Hoorn! Tijdens deze tocht beleeft u het IJsselmeer en de skyline van een aantal aan het IJsselmeer gelegen dorpen. U heeft de mogelijkheid om ruim 1½ uur in Volendam of Marken te vertoeven op o.a. de wereldberoemde Dijk met het achterliggende “Doolhof” of het traditionele eiland Marken.

Prijs: Є 45.- p.p. (vanaf 4 pers.)

Tendervaart naar Oranje Buiten en Volt (Marina Kaap Hoorn). Enkele reis € 7,50 p.p., retour € 15.- p.p. (drankje aan boord).

Wij verzorgen ook boottochten naar o.a. Enkhuizen, Edam, Monnickendam, Medemblik, Amsterdam, Lelystad, Volendam, de Markerwadden en Muiden. 

Vaartocht voor gezelschappen vanaf Hoorn voor een dag of dagdeel met catering, naar havens van uw keuze. v.a. Є 49.- p.p. (6-12 pers.)

 

Contact

Nieuwendam Charter

Nieuwendam 21
1621 AR Hoorn

info@nieuwendamcharter.nl

Tel. 0229 274011
Mob. 06 31785540